Nenumarate microorganisme neînsemnate în mijlocul universului, ne colonizează sau ne atacă, direct – indirect sau în momente de slăbiciune, în epidemii sau, sporadic, în sezonul rece ori cald. Corpul uman, un imens câmp de luptă.

exterminators_3a1r

Fiecare spatiu, loc de joaca, gradinite , camine, poate fi un focar de infestare atunci cand grija de curatenie, de igienizare se pierde si nu reuşim să eliminăm temeinic acest pericol.

Este, de asemenea, interesant că mai descoperim, după zeci de ani de studii, noutăţi în ceea ce priveşte nu doar structura sau fiziologia lor, dar şi noi manifestări pe care le determină. Este şi cazul streptococilor.

Toate acestea reprezinta un risc pentru copii si trebuie apelat la o firma de dezinfectie specializata si avizata de Ministerul Sanatatii.

Firma Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii profesionale si complete de dezinsectie,dezinfectie si deratizare fiind avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

 

Pentru mai multe detalii si  oferte de pret pentru serviciile prestate, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *