Echipa noastra este calificata pentru servicii DDD, si ofera solutii eficiente deratizare si dezinfectie in Bucuresti-Ilfov. Avem experienta si tehnologia necesara pentru rezolvarea problemelor dvs.

Pentru efectuarea operatiunilor de deratizare se folosec raticide avizate de Ministerul Sanatatii. Deratizarea se efctueaza prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare de plastic/carton sau cu ajutorul capcanelor mecanice. Raticide uitlizate: ROZISOC G,ROZISOC B, ROZICID C, ROZISOC C.

Societatea noastra utilizeaza substante de ultima generatie, ce nu afecteaza omul, animalele sau plantele si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii.Dezinsectia se efectueaza fie prin pulverizare fie prin aplicare de gel.Solutii utilizate: DEADYNA, CYPEX, GETOX CT+, BLATTANEX, FENDONA, PENTA, K-OTHRINE SC 25, MAX FORCE GEL, BLATTOXUR GEL

Procesul de dezinfectie se poate efectua atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare. Substantele folosite prezinta o puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida. Solutii utililizate: DESOGERM SP, BIONET AG, DESOGERM 3A, DESOGERM 3A NET

Solutiile de deartizare si dezinsectie au efect rapid si indelungat asupra suprafetei aplicate. Solutiile sunt avizate de organele abilitate si nu afecteaza sanatatea dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *