Este important sa ne asiguram mereu ca traim intr-un spatiu cat mai curat, sigur si sanatos, si din acest motiv, puteti apela la aceste servicii de deratizare subsoluri Bucuresti, si daca veti face acest lucru, veti avea ocazia sa eliminati actiunile daunatoare ale rozatoarelor, si de asemenea bolile care se pot raspandi prin actiunea lor.

DEZINSECTIE_ILFOV3

Serviciile prin care puteti scapa de daunatori:

Deratizare 

Reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a rozatoarelor (soricei,sobolani, etc). Deratizarea are un rol foarte important deoarece sobolanii si soariceii constitue un pericol permanent de boli dar si de pierderi economice.

Dezinsectie

Reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a insectelor ce va produc discomfortul cauzat de prezenta acestora, pentru a va proteja impotriva vectorilor patogeni purtati de acestia dar si de pierderile economice. Dezinsectia se poate face preventiv sau de necesitate.

Dezinfectie

Reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a germenilor patogeni pentru a impiedica orice contaminare cu bacterii purtate de acestia.Dezinfectia se poate face preventiv (profilactic) sau de necessitate.Solutiliile utilizate de societatea noastra pentru procesul de dezinfectie sunt de ultima generatie si sunt autorizate de Ministerul Sanatatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *