DERATIZAREA

deratizareReprezinta procesul de prevenire sau de combatere a rozatoarelor (soricei,sobolani, etc). Deratizarea are un rol foarte important deoarece sobolanii si soariceii constitue un pericol permanent de boli dar si de pierderi economice.

Pentru efectuarea operatiunilor de deratizare se folosec raticide avizate de Ministerul Sanatatii. Deratizarea se efctueaza prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare de plastic/carton sau cu ajutorul capcanelor mecanice. Rolul statiilor de intoxicare este de a limita accesul copiilor si animalelor de companie la momeala raticida fara a crea un impediment rozatoarelor.

Raticide uitlizate: ROZISOC G,ROZISOC B, ROZICID C, ROZISOC C

 

DEZINSECTIA

dezinsectieReprezinta procesul de prevenire sau de combatere a insectelor ce va produc discomfortul cauzat de prezenta acestora, pentru a va proteja impotriva vectorilor patogeni purtati de acestia dar si de pierderile economice. Dezinsectia se poate face preventiv sau de necesitate.

Societatea noastra utilizeaza substante de ultima generatie, ce nu afecteaza omul, animalele sau plantele si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii. Puntem efectua operatiuni de dezinsectie in spatii interioare (cladiri publice, unitati de alimentatie publica,unitati de invatamant, locuinte, depozite, hoteluri, etc.) precum si in spatii exterioare (curti, livezi,parcuri).

Dezinsectia se efectueaza fie prin pulverizare fie prin aplicare de gel.

Solutii utilizate: DEADYNA, CYPEX, GETOX CT+, BLATTANEX, FENDONA, PENTA, K-OTHRINE SC 25, MAX FORCE GEL, BLATTOXUR GEL

 

DEZINFECTIA

dezinfectieReprezinta procesul de prevenire sau de combatere a germenilor patogeni pentru a impiedica orice contaminare cu bacterii purtate de acestia. Dezinfectia se poate face preventiv (profilactic) sau de necessitate.Solutiliile utilizate de societatea noastra pentru procesul de dezinfectie sunt de ultima generatie si sunt autorizate de Ministerul Sanatatii.

Procesul de dezinfectie se poate efectua atat in spatii interioare cat si in spatii exterioare. Substantele folosite prezinta o puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida.

Dezinfectia se efectueaza prin pulverizare cu ajutorul unor pompe.

Solutii utililizate: DESOGERM SP, BIONET AG, DESOGERM 3A, DESOGERM 3A NET