Va oferim calitate,profesionalism,promtitudine precum si garantia unor lucrari bine efectuate de catre personalul autorizat si calificat de care dispunem.Reprezentam solutia ideala pentru confortul,sanatatea si afacerea dumneavoastra.

Efectuam dezinsectii,dezinfectii si deratizari in case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale&depozite, spatii comerciale.

Dezinsectia reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a insectelor ce va produc discomfortul cauzat de prezenta acestora, pentru a va proteja impotriva vectorilor patogeni purtati de acestia dar si de pierderile economice. Dezinsectia se poate face preventiv sau de necesitate.

Societatea noastra utilizeaza substante de ultima generatie, ce nu afecteaza omul, animalele sau plantele si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii. Puntem efectua operatiuni de dezinsectie in spatii interioare (cladiri publice, unitati de alimentatie publica,unitati de invatamant, locuinte, depozite, hoteluri, etc.) precum si in spatii exterioare (curti, livezi,parcuri).

Dezinsectia se efectueaza fie prin pulverizare fie prin aplicare de gel.

Solutii utilizate: DEADYNA, CYPEX, GETOX CT+, BLATTANEX, FENDONA, PENTA, K-OTHRINE SC 25, MAX FORCE GEL, BLATTOXUR GEL

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *