Firma Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii profesionale si complete de dezinsectie,dezinfectie si deratizare fiind avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Deratizarea reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a rozatoarelor (soricei,sobolani, etc). Deratizarea are un rol foarte important deoarece sobolanii si soariceii constitue un pericol permanent de boli dar si de pierderi economice.

Precauti si responsabili, suntem atenti si asiguram ca nici una din interventiile noastre, servicii deratizari, dezinsectii si alte servicii de dezinfectie, sa nu se transforme intr-un alt pericol, utilizand substante toxice, poate la fel de periculoase ca si insectele.

Pentru efectuarea operatiunilor de deratizare se folosec raticide avizate de Ministerul Sanatatii. Deratizarea se efctueaza prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare de plastic/carton sau cu ajutorul capcanelor mecanice. Rolul statiilor de intoxicare este de a limita accesul copiilor si animalelor de companie la momeala raticida fara a crea un impediment rozatoarelor.

Raticide uitlizate: ROZISOC G,ROZISOC B, ROZICID C, ROZISOC C

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com