Cum piata este intr-o continua schimbare, niciodata stabila trebuie sa ne adaptam in conformitate cu noile reglementari. Firma noastra BugBuster este specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare.

our_mission

Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor, societati comerciale, cat si persoanelor fizice, deservind astfel cerintele tuturor clientilor care apeleaza la prestarea lucrarilor oferite de catre compania noastra. Fiind o companie tanara si in continua dezvoltare scopul nostru este acela de a oferi clientilor cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.

Deoarece intelegem nevoile clientilor si gestionam cu grija si responsabilitate serviciile cu care ne mandrim, acordam importanta egala fiecarei lucrari si dispunem de personal calificat. Fiind avizati de Ministerul Sanatatii oferim ce e mai bun, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Numai impreuna putem identifica necesitatile fiecarui spatiu, cu rezolvare imediata, astfel toate colaborarile realizate fie cu firme sau persoane fizice implica folosirea maxima a resurselor noastre astfel incat clientul sa fie multumit.

Etichete:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *