Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii DDD, dezinsectie, dezinfectie si deratizare, avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie.

Procesele de dezinsectie, dezinfectie si deratizare au ca rol igienizarea spatiului actionat pentru a elima riscurile la sanatatea dvs. si in cazul firmelor reprezinta o operatiune obligatorie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Solutiile utilizate de societatea noastra pentru serviciile DDD prestate sunt de ultima generatie si sunt autorizate de Ministerul Sanatatii si certificate Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Indiferent de serviciul de care aveti nevoie, de exemplu deratizare, va garantam un rezultat rapid si vizibil asupra spatiului unde sa actionat.

Print serviciile DDD prestate va asigurati o micsorare a riscului asupra sanatatii, care este mai important decat toate.

Executam lucrari DDD (dezinsectie dezinfectie deratizare) pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, oferind contracte DDD lunare sau trimestriale respectand normele legislatiei in viigoare precum si normele de igienizare ale Muncipiului Bucuresti.

 

Daca aveti nevoie de serviciile noastra de deratizare, dezinsectie si dezinfectie tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *