Exista aproximativ 4500 specii de gandaci dar in majoritatea cazurilor pe care le stim ne rezumam doar la 5 tipuri. Fiecare  are caracteristicile lui si necesita diferite tipuri de tratamente de dezinsectie, insa cel mai des intalnit este gandacul German. Acel tip temut si ce ingrijoreaza managerii si responsabilitii de restaurante sau spatii alimentare.

gandac_bucatarie

Aceasta specie sunt de culoare maronie deschisa si adultii au aripi cu ajutorul carora NU pot sa zboare. Se identifica usor datorita celor doua linii inchise la culoare de pe spatele capului. Alte specii sunt mai mari si variaza la culoare de la maroniu deschis pana la inchis si pot fi chiar negri.

Gandacii Germani insa nu se gasesc doar in industria alimentara, ei sunt si specia cea mai intalnita din case, apartamente si hoteluri. Acest fapt se datoreaza dimensiunii lor mici — adultii au lungimea cuprinsa intre 1 cm pana la 1.5 cm. Din acest motivei pot patrunde in crapaturi mici si cavitati si abilitatile lor sunt de a se inmulti foarte rapid daca conditiile sunt prielnice.

BugBuster vine in ajutor impotriva acestor gandaci cu serviciul de dezinsectie. Dezinsectia, reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a insectelor ce va produc discomfortul cauzat de prezenta acestora, pentru a va proteja impotriva vectorilor patogeni purtati de acestia dar si de pierderile economice.

Contactati-ne pentru a primi cea mai bune oferta pentru combaterea gandacilor atat cei Germani, cat si celelalte tipuri. Mai multe detalii despre serviciile noastre le gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *