Cei mai multi dinre noi stim ca sobolani sunt niste daunatori care raspundesc diverse boli, insa daca ne-am informa mai mult vom afla ca nu sunt doar niste fiinte minuscule.

sobolan

Dupa estimari fiecarui om dupa planeta ii revin cate doi sobolani. La opt miliarde de locuitori, va puteti da seama cat de mult sau extins sobolanii. Sobolanul face parte din cele peste 50 de specii de razatoare mici, omnivore care apartin familiei Rattus.

La cat de mici sunt aceste razatoare, atat de rezistente sunt. Inima unui sobolan pulseaza pana la 750 de batai pe minut, mai ales intr-un mediu cu multe surse de pericol. Ei pot trai fara sa bea apa mai mult decat o camila si in general mai mult decat orice mamifer. Desi incercam sa scapam de ei prin otravire, ei au abilitatea de a distinge mancarea otravita de cea obisnuita, oricat de mica ar fi concentratia de otrava adauga in mancare.

Sobolanii au multe calitati si fac parte din animalele foarte rezistente de aceea ne e asa greu sa scapam de ei. Insa aici intervenim noi cu solutii eficiente de exterminare a acestor razatoare prin produsele pe care le utilizam la serivicul de deratizare.

Bug Buster Ro vine in intampinarea problemelor dumneavoastra prin propunerea unor solutii eficiente si moderne respectand normele legislatiei in vigoare. Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente si substante profesionale de ultima generatie avizate de catre Ministerul Santatii.

Etichete:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *