Echipa noastra executa igiena publica Bucuresti, prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie de calitate, cu efect rapid si de durata. Serviciile noastre de Igiena Publica sunt avizate de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

exterminators_3a1r

Oferim servicii igiena publica, deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru persoane fizice si juridice. Posiblitate executare servicii ddd prin contracte lunare si trimestriale.

Efectuam dezinsectii,dezinfectii si deratizari in case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale&depozite, spatii comerciale, etc.

Solutiile folosite pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie actioneaza numai pentru indepartarea daunatorilor in zona actionate, sanatatea dvs. nefiind pusa in pericol.

Din 2010 Bug Buster Ro presteaza servicii de igienizare pe tot teritoriul Romaniei si va sta la dispozitie NON STOP cu programari sau informatii. Desi ne concentram in zona Bucuresti-Ilfov, la cerere ne deplasam si in restul tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *