Bug Buster SRL, presteaza servicii ddd complete de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in Bucuresti. Suntem avizati si autorizati de catre Directia de Sanatate Publica, Primaria Munincipiului Bucuresti, Inspectoratul General de Politie si Directia Sanitar Veterinara. Adiacent suntem certificati prin Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Echipa noastra executa lucrari de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in Bucuresti-Ilfov pentru persoana fizice, juridice si institutie publice/private. Contractele oferite sunt lunare sau trimestriale respectand legislatia in vigoare si normativele de igiena ale Munincipiului Bucuresti.

Efecutam dezinfectii, deratizari si dezinsectii in orice locatie: case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, etc.

Dea lungul anilor am oferit calitate, promtitudine, profesionalism si garantia unui lucrari bine efectuate clientilor nostri. Dispunem de personal calificat si autorizat pentru serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Desi oferim garantie si calitate pentru orice lucrare DDD efectuata, preturile pentru serviciile prestate sunt accesibile pentru orice buget si incercam sa ajungem impreuna cu clienti nostri la cea mai buna varianta de contract.

Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente si substante profesionale de ultima generatie avizate de catre Ministerul Santatii. Substantele folosite nu au nici un efect negativ asupra sanatatii dvs, ci doar un rezultat pozitiv pentru problema dvs.

Fondat in 2010, Firma Bug Buster SRL, este partenerul ideal cand vine vorba de servicii DDD, deratizare, dezinsectie si dezinfectie la cel mai bun raport calitate pret.

Ne concentram cel mai mult activitatea in zona Bucuresti-Ilfov, insa firma noastra executa la cerere servicii DDD si in restul tarii. Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns satisfacator.

In final, va recomandam daca sunteti intr-o situatie in care un serviciu DDD este necesar, sa ne contactati si o sa primiti informatiile cerute si o oferta de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *