Legislatia servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie se refera la activitatea pe care o desfasoara firmele care activeaza in acest domeniu, si de asemenea cele care vor trebui sa apeleze la aceste servicii DDD.

dezinsectie-306

Aceste servicii sunt cele prin care se poate crea un spatiu ideal pentru locuit si de asemenea pentru desfasurarea unor activitati profesionale, si este indicat ca aceste servicii si solutii sa fie aplicate periodic pentru a elimina riscul aparitiei unor boli si a altor situatii neplacute cauzate de daunatori precum rozatoarele, insectele sau bacteriile.

Exista norme in vigoare care prevad igiena si recomandarile referitoare la mediul de viata al populatiei si cum poate fi acesta imbunatatit prin aceste servicii de DDD, ceea ce inseamna ca este indicat sa apelati si dumneavoastra la ele in cazul in care aveti o afacere si doriti ca mediul in care se desfasoara sa fie unul cat se poate de sigur, sau pur si simplu doriti ca aceste lucrari sa fie efectuate pentru mediul in care locuiti.

Firma Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii profesionale si complete de dezinsectie,dezinfectie si deratizare fiind avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Bug Buster Ro vine in intampinarea problemelor dumneavoastra prin propunerea unor solutii eficiente si moderne respectand normele legislatiei in vigoare. Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente si substante profesionale de ultima generatie avizate de catre Ministerul Santatii.

Pentru mai multe detalii despre noi trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *