Dezinsectie, deratizare, dezinfectie la cele mai bune preturi in primavara aceasta. Venim in intampinarea dvs. cu oferte execeptionale pentru serviciile ddd prestate in Bucuresti-Ilfov.

Respectand normele legislatiei in vigoare precum si normele de igienizare ale Munincipiului Bucuresti, executam lucrari de dezinfectie, deratizare si dezinsectie pentru persoane fizice si juridicare, oferind acestora contracte DDD lunare sau trimestriale.

Servicii Dezinfectie

Acest proces este benefic pentru prevenirea si combaterea germenilor patogeni, inlaturand orice contaminare cu bacterii purtate de acestia. Dezinfectia se realizeaza atat in spatii interioare cu si in exterior, cu substante care prezinta o puternica actiune virucida, bactericida, fungicida, algicida.

Servicii Deratizare

Rolul deratizari, este reprezentat de prevenirea sau combaterea rozatoarelor care constituie un pericol permanent de boli. In procesul de deratizare se folosesc raticide avizate de Ministerul Sanatatii pentru siguranta sanatatii dvs.

Servicii Dezinfectie

Dezinsectia reprezinta procesul de prevenire sau de combatere a insectelor ce va produc discomfortul cauzat de prezenta acestora, pentru a va proteja impotriva vectorilor patogeni purtati de acestia dar si de pierderile economice. Dezinsectia se poate face preventiv sau de necesitate.

Pentru serviciile mentionate mai sus va oferim calitate,profesionalism,promtitudine precum si garantia unor lucrari bine efectuate de catre personalul autorizat si calificat de care dispunem.Reprezentam solutia ideala pentru confortul,sanatatea si afacerea dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *