Dezinfectie in Bucuresti si judetul Ilfov, consta in operatiuni de prevenire si combatare a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acesti operatiuni. Dezinfectie in Bucuresti si judetul Ilfov la cele mai bune preturi.

Dezinfecţia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmiţători de boli şi combate răspândirea în masa a bolilor transmisibile.

Dezinfectia se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara. In afara de curătenia mecanica, ce se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza preventiv si de necesitate.

În orice activitate de dezinfecţie trebuie să se aplice măsurile de protecţie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicaţiile. Oferim servicii dezinfectie in Bucuresti si Judetul Ilfov avizate de organele legale si certificate ISO.

Conform normelor sanitare în vigoare, dezinfecţia se realizează efectuand o serie de paşi  importanţi în neutralizarea agenţilor patogeni.

  1. Neutralizare toatala a incaperilor;
  2. Curatarea incaperilor;
  3. Dezinfectia prin nebulizare.
  4. După fiecare dezinfectie se recolteaza probe pentru laborator in vederea stabilirii gradului de infestare si nivelului de actiune a substantei dezinfectante.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *