despre_noi_bun (1)

Bug Buster Ro este o societate comerciala cu capital romanesc, din Bucuresti ce a fost fondata in anul 2010.

Firma Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii profesionale si complete de dezinsectie,dezinfectie si deratizare fiind avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Bug Buster Ro vine in intampinarea problemelor dumneavoastra prin propunerea unor solutii eficiente si moderne respectand normele legislatiei in vigoare. Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente si substante profesionale de ultima generatie avizate de catre Ministerul Santatii.

Va oferim calitate,profesionalism,promtitudine precum si garantia unor lucrari bine efectuate de catre personalul autorizat si calificat de care dispunem.Reprezentam solutia ideala pentru confortul,sanatatea si afacerea dumneavoastra.

Executam lucrari DDD (dezinsectie dezinfectie deratizare) pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, oferind contracte DDD lunare sau trimestriale respectand normele legislatiei in viigoare precum si normele de igienizare ale Muncipiului Bucuresti.

Efectuam dezinsectii,dezinfectii si deratizari in case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale&depozite, spatii comerciale.

Bug Buster Ro presteaza servicii de igienizare pe tot teritoriul Romaniei si va sta la dispozitie NON STOP cu programari sau informatii.