Firma Bug Buster SRL este o companie din Bucuresti care se ocupa cu deratizare Bucuresti non stop si va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde si in cel mai profesional mod non stop, 24 din 24 ore.

exterminators_3a1r

Echipa noastra va sta la dispozitie NON STOP in BUCURESTI pentru intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice.

Personalul nostru este calificat si are o experienta de 10 ani in domeniu. Dispunem de echipamente si materiale care garanteaza rezolvarea oricarei probleme de genul: deratizare sobolani, dezinsectie molii, dezinsectie tantari, dezinsectie plosnite, dezinsectie capuse, deratizare soareci, dezinsectie pureci, dezinsectie gandaci, dezinsectie bucuresti, dezinsectie non stop.

Detinem toate avizele si autorizatiile necesare pentru furnizarea de servicii de deratizare, servicii de dezinsectie, servicii de curatenie pe masura nevoilor si asteptarilor dvs.

Suntem disponibili NON STOP IN BUCURESTI si ne puteti contacta pentru mai multe detalii si oferte!

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *