Societatea noastra ofera servicii Deratizare Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 la cele mai bune preturi si calitate. Suntem de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Deratizarea sector 1 2 3 4 5 6 reprezinta multimea masurilor aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani) si mentinerii acestora la un nivel redus. Deratizarea – distrugerea rozatoarelor daunatoare – are un rol deosebit de important, deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Substantele care vor fii utilizate in activitatea de deratizare se regasesc in lista produselor raticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana si sint utilizate cu succes in tariile Comunitatii europene.

Spectrul de actiune: soareci si sobolani de orice specie. Lucrarea de deratizare sector 1 2 3 4 5 6 se efectueaza atat in spatii inchise (cladiri publice,hoteluri,unitati de alimentatie publica,locuinte,unitati de invatamant,depozite) cat si in spatiile exterioare. Ordinul Ministerului Sanatatii numarul 536 / 1997. Acesta prevede efectuarea lucrarilor de dezinsectie periodica prevazuta in metodologii , de cate ori este nevoie , dar nu la intervale mai mari de 3 luni , iar deratizarea sector 1 2 3 4 5 6 se va face la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni — de preferat primavara si toamna ; intre operatiunile periodice , se vor aplica proceduri de dezinsectie si deratizare curente , de intretinere , in functie de prezenta vectorilor .

De aceea , un rol foarte important in controlul acestui gen de daunatori il are actiunea preventiva. Efectuanad periodic tratamente de deratizare Bucuresti, cu rol preventiv, invazia rozatoarelor va putea fi evitata.

Oferim solutii eficiente de Deratizare Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6 cu contracte si pachete launare si trimestriale pentru persoane fizice si juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *