Echipa noastra presteaza servicii Deratizare Bucuresti Non Stop, dezinsectie, dezinfectie, ddd pentru persoane juridice si fizice. Suntem autorizati de institutiile abilitate si cerficati ISO, standardele de calitate fiind superioare si solutiile folosite nedaunatoare pentru sanatatea dvs.

Suntem avizati de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Din 2010 executam servicii DDD Non Stop in Bucuresti-Ilfov si la cerere si in restul tarii. Avem personal calificat si echipamente de ultima generatie. Clienti si portofoliul nostru ne recomanda, profesionalismul dovedit de 4 ani ne fac lideri in zona Bucuresti.

Efectuam dezinsectii,dezinfectii si deratizari Non Stop Bucuresti in case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale&depozite, spatii comerciale.

Executam lucrari DDD NOn Stop (dezinsectie dezinfectie deratizare) pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, oferind contracte DDD lunare sau trimestriale respectand normele legislatiei in viigoare precum si normele de igienizare ale Muncipiului Bucuresti.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Oferim servicii Deratizare Bucuresti Non Stop, dezinsectie si dezinfectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *