Indiferent de domeniul de activitatea, legea obliga firmele sa apeleze la serviciile de DDD, pentru ca mediul in care lucram sa fie unul cat se poate de sigur, si curat, pentru a nu deveni un pericol pentru noi si pentru angajati.

Sunt destui prestatori de servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, insa trebuie ales cel care ofera calitatea de care aveti nevoie, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit prentru a crea un spatiu de lucru sanatos. Tinanad cont de acest aspect trebuie sa va informati despre o firma sau companie care va poate oferii servicii ddd la un standard de calitate cat mai ridicat.

Acest aspect fiind precizat in continuare o o sa va oferim cateva informatii importante pentru dvs. despre societatea Bug Buster SRL, pentru a va face alegerea mult mai usoara.

Firma Bug Buster Ro este o firma prestatoare de servicii profesionale si complete de dezinsectie,dezinfectie si deratizare fiind avizata de catre Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitar Veterinara, Inspectoratul General de Politie si este certificata Rina Simtex ISO 9001 si Rina Simtex ISO 14001.

Respectand standardele de sanatate si ceritifcat de institutiile specificate mai sus Bug Buster Ro vine in intampinarea problemelor dumneavoastra prin propunerea unor solutii eficiente si moderne respectand normele legislatiei in vigoare. Serviciile noastre sunt efectuate cu echipamente si substante profesionale de ultima generatie avizate de catre Ministerul Santatii.

Executam lucrari DDD (dezinsectie dezinfectie deratizare) pentru persoane fizice si pentru persoane juridice, oferind contracte DDD lunare sau trimestriale respectand normele legislatiei in viigoare precum si normele de igienizare ale Muncipiului Bucuresti.

Efectuam dezinsectii,dezinfectii si deratizari in case, vile, apartamente, subsoluri, ghene de gunoi, gradini, livezi, parcuri, spatii verzi, scoli, gradinite, baruri, cafenele, restaurante, macelarii, fabrici de paine, unitati de productie, hoteluri, spitale, cabinete medicale, clinici medicale, camine de batrani, farmacii, hale&depozite, spatii comerciale.

Desi ne concentram mai mult in zona Bucuresti-Ilfov, Bug Buster Ro presteaza servicii de igienizare pe tot teritoriul Romaniei si va sta la dispozitie NON STOP cu programari sau informatii.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Adresa: Strada Limanului, nr. 3G, Sector 1, Bucuresti ( Vezi Harta )

Telefon: 0746129831 / 0765001518

E-mail: office.bugbuster@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *