Combaterea rozatoarelor este o activitate ce trebuie permanent avuta in vedere deoarece, pe langa pagubele materiale considerabile pe care le pot produce acestea se constituie in vectori purtatori ai unor boli foarte periculoase pentru oameni, punand astfel in pericol sanatatea noastra.

Pentru a preveni sau a tine sub control infestarea cu razatoare trebuie apelat la un serviciu de deratizare eficient. Deratizarea are un rol foarte important deoarece sobolanii si soariceii constitue un pericol permanent de boli dar si de pierderi economice.

Biologia si obiceiurile rozatoarelor le pot face pe acestea greu de controlat şi prezintă o ameninţare gravă a casei dumneavoastră. Combaterea razatoarelor prin deratizare se efectueaza cu solutii  aticide avizate de Ministerul Sanatatii, precum ROZISOC G,ROZISOC B, ROZICID C, ROZISOC C.

Aceste solutii de deratizare au efect numai asupra razatoarelor, sanatatea dvs. nefiind afectata deloc. Deratizarea se efctueaza prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare de plastic/carton sau cu ajutorul capcanelor mecanice.

Societatea noastra, este avizata de toate organele abilitate, pentru prestarea de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in zona Bucuresti-Ilfov si la cerere in restul tarii. Rezultatele deratizarii sunt vizibile imediat si au efect indelungat.

Profesionalism si rezultatele garantate in urma lucrarilor de deratizare ne caracterizeaza, plus feedback-urile clientilor nostri. Executam deratizari pentru persoane fizice si juridice.

Pentru mai multe informatii de razatoare, deratizare sau despre societatea noastra, impreuna cu o oferta de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *