Cum scap de gandacii de bucatarie? O intrebare des intalnita. Afla acum raspunsul si descopera mai multe despre fel de fel de specii de gandaci de bucatarie.

slider-img2

1. Curatenia

Unul din cei mai importanti pasi in eradicarea acestei probleme este cel al curateniei. Nu mai tineti vasele nespalate in chiuveta pana se fac cat un munte. Nici gunoiul nu trebuie lasat mai mult de 48 de ore.

Utilizati aspiratoare cu saci de unica folosinta si aruncati-i imediat cum ati terminat curatenia. Nu folositi niciodata matura, deoarece veti ajuta la raspandirea oualor in intreaga casa.

Nu este necesar sa riscati. Gandacii de bucatarie se inmultesc si se dezvolta rapid. Unul este suficient.

2. Exterminarea cu solutii mai mult sau mai putin toxice

Prietenii v-au povestit ca nu puteti scapa de gandaci decat cu Regent (folosit impotriva gandacilor de Colorado)? Luati-va gandul! Este interzis de ceva timp de Uniunea Europeana si daca nu cunoasteti pe cineva care isi permite sa va dea din stocul propriu, atunci la farmaciile veterinare nu il veti mai gasi.

3. Cum se face aplicarea?

Aplicati amestecul in toate zonele ascunse ale camerelor, in spatele dulapurilor de bucatarie, in cuptorul aragazului, pe pardoseala, sub pat, intre elementii caloriferului, dupa biblioteci si chiuvete. Incearcati sa nu omiteti nicio zona, deoarece este posibil sa fi protejat o fericita familie de gandaci.

O solutie este sa va acoperiti bine fata cu un prosop umezit, pe care sa il legati strans, in asa fel incat sa nu inspirati direct vapori, pe nas sau pe gura.

Cititi cu atentie prospectul! Aceste solutii pot fi toxice pentru animalele de companie sau copii mici.

Luate la rand sau la nimereala, una dintre aceste solutii trebuie sa va scape de vizitatorii nepoftiti, insa daca doriti sa scapati repede de aceasta problema va recomandam sa va consultati cu experti nostri si sa apelati la serviciile prestate. Oferim servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie avizate de Ministerul Sanatatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *