Primăria Braşov a cheltuit 6,5 milioane de lei în ultimii doi ani şi jumătate pe servicii de deratizare, dizinsecţie şi dezinfecţie.

deratizare_turda

Aceasta este cea mai mare sumă cheltuită de un municipiu-reşedinţă de judeţ din România. Cel puţin aşa arată un stidiu comparativ realizat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi promovarea Programelor şi Trategiilor în România. Solicitărilor de date au răspuns 65% din primăriile menţionate în acest studiu.

Primăria Braşov este urmată în topul cel mai scumpe servicii de deratizare de municipiul Tulcea, care a cheltuit în jur de 3,9 milioane de lei, Cluj Napoca, cu aproape 3,5 milioane lei şi Alba Iulia, cu 3 milioane de lei.

Cifrele de la Braşov cuprind atît serviciul de deratizare cît şi serviciile de dezinsecţie şi dezinfecţie. Operaţiunile au fost făcute atît pe domeniul public cît şi în unităţile de învăţămînt din oraş.

Daca aveti nevoie de servicii ddd, dezinsectie, deratizare si dezinfectie tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati. Preturi bune si rezultate vizibile.

Etichete:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *